THE BODY SHOP

Μεγάλου Αλεξάνδρου 14, Ανάληψη, Κατερίνη, Πιερίας 60133, Κεντρική Μακεδονία
23510 33099
Προβολές:583 Κοινοποίηση

Gallery

Λεπτομέρειες Επιχείρησης

Ο κόσμος μας είναι η δική μας απηγή ομορφιάς.

Οι επιχειρήσεις δεν πρέπει να ενδιαφέρονται μόνο για τα χρήματα, αλλά θα πρέπει να διαθέτουν και υπευθυνότητα. Θα πρέπει να μεριμνούν για το κοινό καλό και όχι την προσωπική απληστία.

Ιδρύθηκε το 1976 στο Brighton της Αγγλίας από την Anita Roddick. Η The Body Shop® είναι μία παγκόσμια εταιρεία ομορφιάς που έχει ως βασικό της γνώμονα να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν καλά – και αυτό να φαίνεται στο πρόσωπο, το σώμα και την ψυχή τους.

Η The Body Shop® αναζητά τρόπους για να έχει ένα θετικό αντίκτυπο στον κόσμο προσφέροντας υψηλής ποιότητας, εμπνευσμένα από τη φύση προϊόντα περιποίησης προσώπου, μαλλιών και μακιγιάζ που δημιουργούνται με ηθικό και βιώσιμο τρόπο.

Η The Body Shop® ήταν πρωτοπόρος της φιλοσοφίας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να αποτελέσουν δύναμη προς το καλό, φιλοσοφία την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα. Η The Body Shop® διαθέτει περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε περισσότερες από 60 χώρες.
Τύπος:
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Εμπορικό Κατάστημα
Λέξεις-κλειδιά:

THE BOTY SHOP

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

"Οι επιχειρήσεις δεν πρέπει να ενδιαφέρονται μόνο για τα χρήματα, αλλά θα πρέπει να διαθέτουν και υπευθυνότητα. Θα πρέπει να μεριμνούν για το κοινό καλό και όχι την προσωπική απληστία."

Dame Anita Roddick. Human Rights Activist. Ιδρύτρια της The Body Shop

H The Body Shop International Limited είναι η αυθεντική, φυσική και ηθική εταιρία ομορφιάς με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ενάντια στα πειράματα σε ζώα
Κάθε ένα από τα προϊόντα μας είναι χωρίς βαναυσότητα σε ζώα και 100% κατάλληλα για χορτοφάγους. Στην πραγματικότητα υπήρξαμε η πρώτη διεθνής εταιρία καλλυντικών που αναγνωριστήκαμε από το Humane Cosmetics Standard για την πολιτική μας Ενάντια στα Πειράματα σε Ζώα.

Εμπόριο με Κοινότητες
Πριν από 20 χρόνια δημιουργήσαμε το δικό μας πρόγραμμα εμπορίου, το Εμπόριο με Κοινότητες. Πιστεύουμε ότι αυτό το επίπεδο δέσμευσης είναι μοναδικό στη βιομηχανία ομορφιάς. Το Εμπόριο με Κοινότητες πλέον συνεργάζεται με περισσότερους από 30 προμηθευτές σε περισσότερες από 20 χώρες, προσφέροντας σε περισσότερους από 25.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο το απαραίτητο εισόδημα που χρειάζονται για να χτίσουν το μέλλον τους. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας περιέχουν συστατικά από το Εμπόριο με Κοινότητες.

Οι Πέντε Βασικές Μας Αξίες
Η The Body Shop είναι πρωτοπόρος στην προώθηση της εταιρικής διαφάνειας και έχουμε υπάρξει δύναμη για θετική κοινωνική και περιβαλλοντική αλλαγή μέσω των εκστρατειών μας γύρω από τις πέντε βασικές μας Αξίες: Στήριξε το Εμπόριο με Κοινότητες, Υπερασπίσου τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ενάντια στα Πειράματα σε Ζώα, Ανέβασε την Αυτοεκτίμησή Σου και Προστάτεψε τον Πλανήτη.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας και την ποιότητα των προϊόντων μας και πιστεύουμε στη διαφάνεια στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας μας.

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι αρκετά από τα προϊόντα μας τα οποία είναι χαρακτηρισμένα ως vegan ενδέχεται να μην είναι.

Κι αυτό γιατί είναι πιθανό ορισμένα προϊόντα μας να περιέχουν τη ρητίνη που εκκρίνεται από το έντομο lac, ένα έντομο που μοιάζει με σκαθάρι, η οποία χρησιμοποιείται για να δημιουργηθεί το συστατικό ambrettolide, μία αρωματική ουσία που αποτελεί συστατικό ορισμένων προϊόντων μας.

Η μέθοδος λήψης του συγκεκριμένου συστατικού δεν βλάπτει σε καμία περίπτωση το ίδιο το έντομο, αλλά καθώς στην The Body Shop διατηρούμε εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές όσον αφορά τον χαρακτηρισμό ενός προϊόντος ως vegan, μέχρι να είμαστε απολύτως σίγουροι δεν θεωρούμε και δεν χαρακτηρίζουμε πλέον τα προϊόντα αυτά ως vegan.

Κατόπιν αυτού, αφαιρέσαμε προς το παρόν τον χαρακτηρισμό “vegan” από τα συγκεκριμένα προϊόντα στα καταστήματά μας και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποια είναι αυτά τα προϊόντα μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτή τη στιγμή, επανασχεδιάζουμε τη σύνθεση για κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το πότε τα συγκεκριμένα προϊόντα με τη νέα 100% vegan σύνθεση θα είναι διαθέσιμα. Εργαζόμαστε επιμελώς για να σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερα υψηλών προδιαγραφών, πρωτοποριακά vegan προϊόντα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

"Πρέπει να έχεις θέληση – για νέες ιδέες και να κάνεις πράγματα για να κάνεις το όραμά σου πραγματικότητα."

Dame Anita Roddick. Human Rights Activist. Ιδρύτρια της The Body Shop

1976: Το πρώτο κατάστημα The Body Shop ανοίγει στις 26 Μαρτίου 1976 στο Brighton, στη νότια ακτή της Αγγλίας. Μέχρι το 1978, το πρώτο franchise κατάστημα είναι ένα κιόσκι που ανοίγει στις Βρυξέλλες και μέχρι το 1982 ανοίγουν 2 καινούρια καταστήματα κάθε μήνα.

1986: Η εκστρατεία «Σώστε τις Φάλαινες» (Save the Whales) σε συνεργασία με την Greenpeace είναι η πρώτη μεγάλη εκστρατεία που ξεκινά η Anita και η The Body Shop.

1987: Το πρώτο προϊόν από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες για τη The Body Shop ήταν το footsie roller, από τον Teddy Exports, έναν προμηθευτή στη νότια Ινδία. Χάρη στην εμπορική συναλλαγή με τη The Body Shop, ανοίγει το 1994 το Teddy School δίνοντας στα παιδιά της κοινότητας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα.

1988: Η Anita Roddick τιμάται με το βραβείο OBE.

1990: Ιδρύεται το The Body Shop Foundation, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που χρηματοδοτεί προγράμματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος.

1992: Κυκλοφορεί το πρώτο Body Butter, το Mango. Από τότε έχει γίνει ένα από τα διασημότερα προϊόντα της The Body Shop. Πολλοί το έχουν μιμηθεί αλλά το δικό μας είναι το αυθεντικό και εξακολουθεί να κερδίζει βραβεία σε όλο τον κόσμο.

1996: Η εκστρατεία «Ενάντια στα Πειράματα σε Ζώα» (Against Animal Testing) συγκεντρώνει τέσσερα εκατομμύρια υπογραφές – η μεγαλύτερη συγκέντρωση υπογραφών που έχει γίνει έως τότε – και παραδίδεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το Νοέμβριο του 1998, η εκστρατεία μας οδηγεί στην απαγόρευση των πειραμάτων σε ζώα για καλλυντικά προϊόντα και τα συστατικά τους στο Η.Β.

1997: Είμαστε η πρώτη διεθνής εταιρία καλλυντικών που αναγνωρίστηκε από το Humane Cosmetics Standard, το οποίο υποστηρίζεται από τις μεγαλύτερες διεθνείς οργανώσεις προστασίας ζώων.

2002: Η The Body Shop ξεκινάει μία παγκόσμια εκστρατεία σε συνεργασία με την Greenpeace International προκειμένου να προάγουμε την ανανεώσιμη ενέργεια. Ο Peter Saunders γίνεται CEO της The Body Shop.

2003: Λανσάρεται η εκστρατεία «Σταματήστε τη Βία στο Σπίτι» (Stop Violence in the Home) που στοχεύει στο να συγκεντρώσει χρήματα για τα θύματα της βίας στο σπίτι. Η Anita Roddick αναγορεύεται Dame of the British Empire.

2006: Η L’Oréal καλωσορίζει τη The Body Shop ως μέλος της οικογένειάς της και είναι υπερήφανη που έχει στον όμιλό της μία επιτυχημένη εταιρία με προσανατολισμό στα φυσικά συστατικά και η οποία διαθέτει μία μοναδική κληρονομιά και αξίες που καθορίζουν με σαφήνεια την υπόστασή της.

2007: Η The Body Shop γίνεται η πρώτη εταιρία καλλυντικών που προμηθεύεται φοινικέλαιο με βιώσιμο τρόπο.

2008: Η The Body Shop παρουσιάζει τα 100% ανακυκλωμένα μπουκάλια (PET). Η Sophie Gasperment γίνεται CEO της The Body Shop.

2009: H The Body Shop και ο ECPAT International λανσάρουν την εκστρατεία «Σταματήστε την Εμπορία Παιδιών & Νέων Ανθρώπων» (Stop Trafficking of Children & Young People). Η εκστρατεία αυτή αποπνέει την αλλαγή και συγκεντρώνει περισσότερες από 7 εκατομμύρια υπογραφές από πελάτες σε όλο τον κόσμο, μία πρωτοφανής συγκέντρωση υπογραφών. Ως συνέπεια της εκστρατείας αυτής 24 χώρες παγκοσμίως δεσμεύονται να υιοθετήσουν νέα σχετική νομοθεσία. Οι υπογραφές παρουσιάζονται στα Ηνωμένα Έθνη το 2012 και γίνεται η μεγαλύτερη εκστρατεία που έχει ποτέ πραγματοποιήσει η The Body Shop.

2009: Δημοσιεύουμε το πρώτο μας Values report, δίνοντας απαντήσεις για ερωτήματα που έχουν προκύψει και είναι σημαντικά για τους πελάτες μας. Στην αναφορά αυτή υπήρχαν λεπτομερείς δηλώσεις για όσα επιτύχαμε από τον Ιανουάριο 2007 έως τον Δεκέμβριο 2008 καθώς και πληροφορίες για κάποιες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

2009: Κερδίσαμε το Βραβείο Επιτυχημένης Πορείας (Lifetime Achievement Award) από τη Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA).

2011: Η The Body Shop βοηθά στην ίδρυση της «Παγκόσμια Συνεργασίας Shea» (Global Shea Alliance) προκειμένου να βελτιωθεί η παραγωγή shea και να έχουν μεγαλύτερα οφέλη οι γυναίκες που συμμετέχουν στην παραγωγή προϊόντων shea.

2012: Λανσάρουμε εκ νέου την εκστρατεία «Ενάντια στα Πειράματα σε Ζώα» (Against Animal Testing) σε συνεργασία με την Cruelty Free International.

2013: Μετά από 20 χρόνια εκστρατειών γιορτάζουμε την απαγόρευση στην εισαγωγή και πώληση προϊόντων και συστατικών που δοκιμάζονται σε ζώα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η The Body Shop έλαβε το βραβείο «Διεθνής Υπεύθυνη Επιχείρηση» (International Responsible Business) για το 2013 από τον έγκριτο Οργανισμό Business in The Community. Ο Jeremy Schwartz γίνεται CEO της The Body Shop.

2014: Η The Body Shop παίρνει το βραβείο «Διεθνής Υπεύθυνη Επιχείρηση της χρονιάς» (Business in the Community International Responsible Business of the year) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

2015: Μας απονεμήθηκε το Βραβείο Παγκόσμιας Συνεργασίας Shea (Global Shea Alliance Award) σε αναγνώριση των προσπαθειών μας να δημιουργήσουμε μία βιώσιμη βιομηχανία shea.

Τοποθεσία

Οδηγίες χάρτη

Αξιολογήσεις επιχείρησης

Προσθήκη κριτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν

company map
Μεγάλου Αλεξάνδρου 14, Ανάληψη, Κατερίνη, Πιερίας 60133, Κεντρική Μακεδονία

Contact Persons

THE BOTY SHOP
κ. Χρύσα (+)

Κοινωνικά Δίκτυα

GMT 2

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα
09:00 - 14:00
Τρίτη
09:00 - 21:00
Τετάρτη
09:00 - 14:00
Πέμπτη
09:00 - 21:00
Παρασκευή
09:00 - 21:00
Σάββατο
09:00 - 14:00
Κυριακή
Κλειστό

360city | Pieria

map hellas 210χ180

360city.gr

Επαγγελματικός & Τουριστικός Οδηγός Ν.Πιερίας. Βγες μπροστά από τον ανταγωνισμό, προβάλλοντας την επιχείρησή σου στο μεγαλύτερο online directory επιχειρήσεων στην Πιερία.

Home

Εταιρία:  360 CITY

Κινητό:  +30 6949099516

E-mail:  info@360city.gr

Ιστοσελίδα:  https://360city.gr

Copyright Pieria Guide © 2018 360city.gr | Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του 360city.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.